O Sirena Yachts

Sirena Yachts je poleg Euphoria and Azuree ena od treh blagovnih znamk združenih pod okrilje Sirena Marine. To je leta 2006 ustanovila skupina Kıraça Holding, priznano ime v avto in transportni industriji.

Prvotni dogovor s svetovno priznano italijansko skupino Azimut-Benetti se je leta 2008 razvil v partnerstvo in vodil do tega, da je Sirena Marine postala uveljavljen proizvajalec jaht z več kot 250 izdelanimi motornimi jahtami in 100 jadrnicami izdelanimi pod znamkama Azuree in Euphoria. Tekoče sodelovanje ladjedelnice z Azimut-Benetti skupino zdaj zajema tudi izdelavo aktualnega modela Magellano 43. Vsa plovila Sirena Yachts se izdelujejo v Bursi v Orhangaziju. Njihovi proizvodni prostori so bili ravnokar razširjeni na kar 155000 kvadratnih metrov.

Vizija Sirene Marine je razviti mednarodno priznane navtične blagovne znamke z uporabo talentov vodilnih svetovnih oblikovalcev, kot so Germán Frers, Rob Humphreys, Tommaso Spadolini in Giovanni Ceccarelli ter združiti njihove spretnosti z lastnim težko pridobljenim proizvodnim znanjem in znatnimi inženirskimi izkušnjami.

Paleta modelov Sirena Yachts obljublja:

  • Neprimerljive notranje in zunanje bivalne površine
  • Prilagodljivost z različnimi možnostmi notranje postavitve
  • Največje udobje, največji bivalni prostori
  • Večji rezervoarji za vodo in gorivo, končno dovolj za “prava” križarjenja
  • Občutno nižja poraba goriva pri potovalni hitrosti kot pri konkurenčnih znamkah plovil.
  • Zanesljivost in izredne plovne lastnosti. Zasnova razreda A zagotavlja, da lahko barke plujejo v vseh vremenskih pogojih in stanjih morja.
kiraca-logo
sirenamarine-logo

Ladjedelnica

Sirena Yachts

SIRENA 58

POGLEJ MODEL

SIRENA 58 COUPE

POGLEJ MODEL

SIRENA 68

POGLEJ MODEL

SIRENA 78

POGLEJ MODEL Novo

SIRENA 88 RPH

POGLEJ MODEL