O Lex Ocean

Lex Ocean je ekskluzivni zastopnik luksuznih jaht blagovne znamke Sirena Yachts, turškega proizvajalca Sirena Marine. Naše zastopstvo pokriva regijo vzhodnega Jadrana (Slovenija, Hrvaška, Črna gora). Za to področje znamko zastopamo tudi kot pooblaščeni servis.

Zaposleni in partnerji imamo z izdelavo, servisom in prodajo plovil več kot 20 letne izkušnje, navtika, plovila in preživljanje prostega časa pa so naša strast.

Prodaja

Prepričani smo, da vam z našim strokovnim poznavanjem tipov plovil, njihovih plovnih lastnosti, proizvajalcev, materialov in opreme znamo svetovati na način, da boste s svojim izborom jahte in opreme zares zadovoljni.

Servis in Vzdrževanje

Za vaše plovilo skrbimo z lastno servisno ekipo, ki svoje znanje redno nadgrajuje z usposabljanji pri proizvajalcih opreme in dobaviteljih materialov. Poleg rednih servisov ponujamo tudi storitev servisa lastnikom, ki se odpravljajo na daljše potovanje, npr. v Grčijo, Italijo ali dlje po Sredozemlju.
Za nove lastnike smo v Lex Oceanu razvili servisno podporo s širokim naborom storitev, ki zagotavlja varno in udobno plovbo vam, vaši jahti pa celovito vzdrževanje in nego.
Če servisa zaradi oddaljenosti ali časovne omejitve ne more opraviti naša servisna ekipa, najnujnejša dela zaupamo našim dolgoletnim servisnim partnerjem s celotne jadranske obale.

Usposabljanje

Za nove lastnike Siren smo razvili obsežen program usposabljanja. V prvem delu vam bomo predstavili jahto in njene sisteme. Seznanili vas bomo z napotki za vzdrževanje in preprečevanje okvar, oziroma za hitro in učinkovito ukrepanje, v kolikor do njih pride. Drugi del usposabljanja je namenjen lastniku ali profesionalni posadki. Ob pomoči profesionalnega kapitana boste obnovili veščine plovbe in manevriranja. Poseben del izobraževanja namenjamo vašim družinskim članom in njihovi vlogi med pristajanjem, izplutjem, sidranjem in plovbo. Program je prvi dve leti po nakupu jahte brezplačen in ni omejen na število udeležencev ali ponovitev.

Zavarovanje, kreditiranje, transport, posadka, …

S sodelovanjem in posredovanjem pri stikih s preverjenimi ponudniki financiranja in zavarovanja, vam nudimo tudi podporo, ki vas razbremeni pri nakupu in lastništvu jahte.

Sirena Yachts

SIRENA 58

POGLEJ MODEL

SIRENA 58 COUPE

POGLEJ MODEL

SIRENA 68

POGLEJ MODEL

SIRENA 78

POGLEJ MODEL Novo

SIRENA 88 RPH

POGLEJ MODEL